Het huis in aanbouw.          Het huis in aanbouw

Het uiteindelijke resultaat.          Het uiteindelijke resultaat

Nieuwbouw

Voor een particuliere opdrachtgever in Voorschoten hebben wij deze nieuwbouw gerealiseerd.

Wij zijn bij dit project al in een vroeg stadium door de opdrachtgever en de architect bij het project betrokken waardoor er een goede afstemming tussen ontwerp en uitvoering was, dit is cruciaal voor een efficient verloop van het gehele proces.

Dit huis onderscheidt zich door de vele bijzondere details en het doordachte ontwerp.
Ook de keuze van de verlijmde steen, waardoor er een dunne open voeg ontstaat, zorgt ervoor dat dit huis van verre herkend kan worden.

In het metselwerk zijn vele natuursteen accenten gemaakt en al het metselwerk is afgedekt met brede natuurstenen platen.

De draagconstructie van de dakkapellen is geintegreerd in de kap om een zo slank mogelijke uitstraling te realiseren.

Een aandachtspunt in de afwerking was het maken van een plint die vlak ligt met het stucwerk met daarboven een goot van een centimeter breed.
Deze goot loopt door heel het huis, ook langs alle kozijnen.
Een klus waarbij grote precisie vereist is.

Al met al een huis om trots op te zijn, zowel de eigenaar als wij zijn dat ook zeker!

Mocht u plannen hebben om uw eigen huis te laten bouwen, wij komen graag langs voor een orienterend gesprek.
Bij een dergelijk project komen er een heleboel zaken op u af, van regelgeving en ontwerp tot een kavel kopen en de uitvoering.

wij denken graag met u mee over de beste manier om uw wensen gestalte te geven en een plan op maat te maken dat bij u past.